Maak kennis met Pepijn! Bij theatergroep de Dogtroep maakte hij de meest absurde apparaten, van een gigantische driewieler en een giraffe, tot een springende kar en een huis dat 190 graden omvalt en vervolgens langzaam terug in positie komt. Daarnaast heeft hij als aannemer verschillende bouwprojecten op op zijn naam staan. Nu zet hij al zijn ervaring en vindingrijkheid in bij Vrijplaats X.

Pepijn startte samen met Jaron in januari 2016 Vrijplaats X, vanuit een sterke gedeelde visie. "Door te bouwen, en de manier waarop wij dat doen, proberen we dichterbij ons ideaal te komen. Dat ideaal gaat over een samenleving die gezond is voor iedereen, waarin geld een minder prominente rol speelt en we samenwerken op basis van vertrouwen. Waarin we respectvol met elkaar én onze omgeving omgaan. Ik vind het bijvoorbeeld fantastisch dat we zoveel mogelijk circulair aan het bouwen zijn bij Hotel Buiten en dat we dat doen met een hele diverse groep; van vrijwilligers, vluchtelingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot professionals" (Pepijn).

Bij Hotel Buiten is Pepijn verantwoordelijk voor de bouwconstructie en leidt hij samen met Jaron het bouwproces. Daarbij bouwt hij zelf ook actief mee. Hij pakt problemen op een creatieve, ingenieuze wijze aan en draait nergens zijn hand voor om. Kortom: deze man is onmisbaar!

Aannemer Pepijn van Zoest